Ali Şadan Oflas

Ali Şadan Oflas

Mail: alisadanoflas@nasilhaber.com

Mutluluk

İnsanlar devamlı olarak mutluluğu arıyorlar. Çok parası olanın çok mutlu olacağını düşünüyorlar. Mutluluk bazen yanı   başımızda bazen ailemizde bazen sağlığımızda ama herkes mutluluğun peşinde.

Bir seminerde konuşmacı misafirlere birer balon  ve kalem vererek , bu balonlara kendi isimlerini yazmasını söyledi. Herkes kendi adını yazarak geriye verdi . Daha sonra bu balonlar şişirilerek ve karışık bir şekilde  başka bir odaya bırakıldı. Konuşmayı dinlemeye gelenleri bu odaya alarak,  herkesin kendi isminin yazdığı balonu bulmasını istedi. Süre 5  dakika. Herkes  deli gibi kendi balonunu ismini aramaya  başladı. İnsanlar çarpıştılar, birbirini ittirdi. Tam bir kaos ortamı, kargaşa oluştu. Beş dakikanın sonunda insanların birçoğu aradığı  kendi balonu bulamadı. Yorgunluk da cabası. Balonlar tekrar odaya geri bırakıldı.

Konuşmacı bu sefer ; içeriye giren herkesin rastgele bir balon alarak üzerinde yazan ismin sahibini bulup ona vermesini istedi. Sonuç inanılmazdı.  Beş  dakika içinde herkes isminin yazdığı balona kavuşmuştu.

Yaşamamızda da bunu görüyoruz. Herkes mutluluğu  deli gibi arıyor ve nerede olduğunu bilmiyor.

BİZİM MUTLULUĞUMUZ BAŞKALARININ MUTLULUĞUNDA GİZLİDİR.

ONLARA MUTLULUK VERİN, SİZİN Kİ SİZE GERİ GELSİN.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Google News