Vali Nayir videokonferans yöntemiyle kaymakamlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi
GÜNDEMSAKARYA (AA) Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, salgın konusunda alınan tedbir ve kararların uygulanması ile kentte 15 Mayıs 2020 tarihi saat 24.00 ile 19 Mayıs 2020 tarihi saat 24.00 arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağı konularının ele alındığı istişare toplantısında kaymakamlara videokonferans yöntemiyle seslendi.
Vali yardımcıları Erdoğan Ülker, Abdul Rauf Ulusoy, Mehmet Fatih Çiçekli'nin de yer aldığı toplantıda Vali Nayir, ilçe bazında alınan ek tedbirler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Salgınla eski normal hayata dönüşün çok zor olduğunu ve artık yeni normal hayat olarak adlandırılan bir döneme geçildiğini belirten Vali Nayir, gelinen süreçte sosyal mesafeyi koruma kuralına yeterince riayet edilmediği anlaşıldığından eski tedbirlere ilave olarak bugünden itibaren tüm vatandaşların konutlarından çıktıktan sonra açık alanlar dahil her yerde maske takmalarını zorunlu hale getirdiklerini anımsattı.
Vefa Sosyal Destek Gruplarının çalışmalarının da ele alındığı toplantıda maske kullanımı, sosyal mesafe ve sosyal izolasyon gibi salgının önlenmesine yönelik herkesin katkısının önemli olduğuna değinen Vali Nayir, tüm kaymakamlara bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.