Ezineli minibüsçülerden komisyon kararına tepki
GÜNDEM
ÇANAKKALE (AA) Ezineli minibüsçüler Çanakkale İl Trafik Komisyonunun aldığı karar ile ilçe minibüslerinin il merkezine girişlerine büyük çaplı kısıtlama getirilmesine tepki gösterdi.
Ezine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Konca ile Ezine Birlik Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Çırkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Trafik Komisyonunun aldığı karar ile ilçe minibüslerinin Troya Caddesine ve eski Otogar yönüne girişleri yasaklandığını belirtti.
Konca, alınan karar ile ilçe minibüslerinin sadece sabah 07.3009.00 ile akşam 17.0019.00 saatleri arasında Troya Caddesine girmelerine izin verilirken, bu saatler arasında da iniş ve binişler için ise sadece Doğalgaz Durağı, Havaalanı Durağı ve Medical Park Hastanesi Durağı olarak sınırlandırma getirildiğini hatırlatarak, vatandaşlardın mağdur olduğunu anlattı.
Çırkan ise kararın yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini hatırlatarak, şunları söyledi:
"Vatandaşlarımız İl Trafik Komisyonu tarafından alınan karar sonucu özellikle sabah ve akşam yapılan saat uygulaması ile vatandaşlarımızın il merkezine girişlerine ve il merkezinden ilçelere gidişlerine büyük kısıtlama getirilmiştir. Vatandaşlarımızdan bizlere gelen şikayetlerin en başında il merkezine girişleri ve il merkezinden ilçelere gidiş için kullanılan eski duraklarının tekrar uygulamaya konulması en başta gelmektedir."
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.