Ali Şadan Oflas

Ali Şadan Oflas

Mail: alisadanoflas@nasilhaber.com

Melekler bazen yeryüzüne iniyorlar

İnsan hayatında mantıklı değil de duyguları ile hareket ederse çoğu zaman  yanılabiliyor.  Kader öyle bir şey ki  zaman ilerledikçe siz alıp yerden yere de vurabiliyor, yerden göğe de çıkarabiliyor.

Öyle bir yıl geçirdik ki tüm dünya ( Pandemi- Corona - )  bu durumdan olumsuz olarak  etkilendi.  Çoğumuz bir yakınımızı , sevdiklerimizi , arkadaşlarımızı  bu hastalıktan dolayı kaybettik. Kaybetmeye de devam ediyoruz. Hala daha önemsemeyen bir kitle var. Allahtan  aşı bulundu ve kullanılmaya başlandı da..

Sevdiklerimizi arayalım unutmayalım. Hayatımızın akışını, sağlığın ne kadar önemli olduğunu  birçok şeyin kıymetini anladık. Normal hayatta yaptığımız çoğu şeye özlem duyar olduk  .  Yaklaşık dokuz aydır da yaşıyoruz.

Hayat her  şeye rağmen devam ediyor.

İnsan  hayatında yeni bir  sayfa açabiliyor.  Yeni bir iş,  yeni insanlar,   yeni yüzler, yeni yerleşim alanı, yeni bir ortam , yeni bir iklim ve doğa şartları  özetle  yeni bir yaşam biçimi  ve stili  sizi bekliyor kucaklıyor.

Böyle yeni bir ortamda sizi bir melek gibi kollayan , size ön ayak olan , bilgisi , iş tecrübesi , güler yüzlülüğü ile size destek çıkan  kollayan birinin olması çok olağan üstü mucize kıvamında bir durum oluyor.

İşinize dört elle sarılırsınız da hani bazen ümidiniz tükenir, benim burada ne işim var dersiniz , araf ‘ta kalırsınız  ya.

İşte tam o sırada, düştüğünüz yerden, çukurdan  biri sizi kolunuzdan tutar,  çeker  çıkarıverir. Hayata tekrar bağlar.

Onların kıymeti paha biçilemez.

İşte bu insanlar iyi ki varlar.

Çevremizdeler . Çevrenize iyi bakın. Fark edeceksiniz!!!!!!!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Google News