Ali Şadan Oflas

Ali Şadan Oflas

Mail: alisadanoflas@nasilhaber.com

Kıymet Bilmek

İngilizler şöyle der  (If wealt  is  lost…..) :

-- Servetinizi kaybederseniz çok şey kaybedersiniz, eğer sağlığınızı kaybederseniz her şeyinizi kaybetmişsinizdir.

Sağlık çok önemli gerçekten . Sağlıklı iken sağlığımızın kıymetinin farkında bile olmuyoruz .  Ne zaman ki sağlık elimizden gitti mi peşine düşüyoruz. Dişlerimizi fırçalamak, spor yapmak ( düzenli olarak yapılan yüzmek , yürüyüş yapmak gibi ) bol su içmek, düzenli yemek  yeme alışkanlığı ,  sigara içmemek, sofradan aç kalkmak  gibi sağlığımızı ilgilendiren konularda maalesef  dikkat etmiyoruz , önemsemiyoruz.

 

Eğer ki sağlığımızı ilgilendiren konuları hayatımıza entegre etmiyorsak , alışkanlıklarımızı değiştirmiyorsak  bunlar bize kolesterol, şeker, tansiyon olarak karşımıza çıkıyor. Arada bir diş doktoru ve kalp doktoruna veya dahiliye doktoru ile tanışmamız  gerekirken maalesef iş son raddeye gelince gidiyoruz.

Ben hayatımda 2 kez ortopedi uzmanı ile tanıştım. Birinde ayağım kırıldı. Yakınlar da ise motosiklet ‘ten  düştüm.

Balıkesir de bu işi profesyonel olarak yapan , oturmuş ve değişmeyen bir kadroya (  güleryüzlü ve samimi ) sahip, yıllardır işin içinde olan ve  gidenlerin  yüzlerinde acı bir ifade ile içeri girip gülerek terk ettikleri mekan olan BAL FİZİK ten ( Balıkesir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ) bahsetmek istiyorum.

Fizik tedavi denince ilk akla gelen ve  yüzde yüz memnuniyet ile ayrılacağınız bir aile ortamı ve kurum.

Şu an  Balıkesir ilinde gidebileceğiniz son teknoloji uygulanan ve uzmanlaşmış kadronun olduğu  tek adres.

Sağlık çok önemli ; çünkü aynı durumunuza ,aynı sağlığınıza kavuşamıyorsunuz.  Paranız, zamanınız ve en önemlisi de sağlığınız gidiyor.

Bu nedenle doktor ve hastane , kurum seçerken lütfen çok titiz olalım. Sağlığımız çok  önemli kıymetini bilelim.

 

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Google News