Çanakkale’nin Avrupa yakasındaki feribot iskelelerinde bayram tatili öncesi yoğunluk yaşanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’nin Avrupa yakasındaki feribot iskelelerinde bayram tatili öncesi yoğunluk yaşanıyor

ÇANAKKALE (AA) Çanakkale'de, Avrupa yakasında bulunan arabalı vapur iskelelerinde, yarın akşam başlayacak 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde trafik yoğunluğu oluştu.

İstanbul ve Trakya'dan Marmara Bölgesi'nin güneyine ve Ege'ye gitmek için Çanakkale Boğazı'nı geçmek isteyen sürücüler, Gelibolu ve Eceabat ilçesindeki kara yollarını kullanıyor.

Yollardaki hareketlilik nedeniyle önlem alan Eceabat Emniyet Amirliği ekipleri, sürücülere sık sık uyarılarda bulunuyor. Ekipler, trafiğin akışını düzenli bir şekilde sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Eceabat ve Kilitbahir feribot iskelelerinde yoğunluktan dolayı araç kuyrukları zaman zaman 3 kilometreye ulaşıyor.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan Gestaş firması, tatilcilerin mağdur olmaması için feribot seferlerini saatsiz olarak yapmaya başladı.

Yoğunluk azalıncaya kadar seferlerin doldur boşalt usulüyle devam edeceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesirspor iç transferde 5 oyuncusu ile yeniden anlaştıÖnceki Haber

Balıkesirspor iç transferde 5 oyuncusu i...

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gülerce güven tazelediSonraki Haber

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Ke...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News