Söğütlü’de inşaat atıkları ve kullanılmayan eşyaları çevreye atanlara ceza kesilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Söğütlü’de inşaat atıkları ve kullanılmayan eşyaları çevreye atanlara ceza kesilecek

SAKARYA (AA) Söğütlü Belediyesi, ilçede inşaat molozları, atıkları ve kullanılmayan ev eşyalarını çevreye atanlara ceza kesecek.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, yaptığı açıklamada, son günlerde ilçede inşaatların hızla ilerlemesiyle çevresel atıkların arttığını belirtti.

Ev temizlikleri nedeniyle kullanılmayan eşyaların ve inşaat atıklarının ilçede bulunan su kanallarına, dere kenarlarına, yol kenarlarına atılması sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını aktaran Özten, "Bu konuda vatandaşlarımızı uyarıyoruz, ilçe merkezimizdeki caddeler ve sokaklar MOBESE kamaralarımızla takip edilmektedir. Gelen ihbarlarda zabıta ve diğer birimleri anında değerlendirmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Tespit edilenler hakkında yasal işlemler uygulanarak ceza kesilecektir." ifadesini kullandı.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gemlik’te traktörden düşen sürücü yaralandıÖnceki Haber

Gemlik’te traktörden düşen sürücü yarala...

Salgının süt tüketimine etkisiSonraki Haber

Salgının süt tüketimine etkisi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News