SamsunsporBalıkesirspor maçının ardından

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SamsunsporBalıkesirspor maçının ardından
Yılport Samsunspor Yardımcı Antrenörü Gökhan Geylani: ”Biz bugün favori oyunu oynadık. Daha erken golü atsaydık oyunun seyri ve gidişatı daha değişik olurdu” Aydeniz Et Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek: ”Bence maçın skorunu hakemler tayin etti. Bizim ilk yarıda attığımız bir gol var. Bu nasıl ofsayt, bize açıklasın”

SAMSUN (AA) TFF 1. Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Aydeniz Et Balıkesirpor'u 10 mağlup eden Yılport Samsunspor'un yardımcı antrenörü Gökhan Geylani, "Biz bugün favori oyunu oynadık. Daha erken golü atsaydık oyunun seyri ve gidişatı daha değişik olurdu." dedi.

19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Geylani, maçın sonucu ile alakalı son derece mutlu olduklarını belirtti.

Oyuncularını kutlayan Geylani, "Maçın başından sonuna kadar arzulu bir oyun oynadık. Rakip oyuncularını da kutlamak istiyorum, çok iyi alan savunması yaptılar ama biz hiç vazgeçmedik. İlk yarıda bir topumuz direkten döndü. İkinci yarıda da pozisyonlar bulduk ve kaçırdık." diye konuştu.

Rakiplerinin de puana ihtiyacı bulunduğunu dile getiren Geylani, "Buradan alacakları 1 puan altın değerindeydi. Onun için motivasyonları da üst seviyedeydi. Ne zaman ki biz golü bulduk, golden sonra biraz daha boş alan bulmaya başladık ve daha etkili olduk. Maçın başından itibaren oyunu kazanmak isteyen oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz bugün favori oyunu oynadık. Daha erken golü atsaydık oyunun seyri ve gidişatı daha değişik olurdu." ifadelerini kullandı.

Geylani, ligin boyunun iyice kısaldığına işaret ederek, "Damalı bayrağa ulaşmamız için önümüzde 5 maç daha var. Bu 5 maçı tek tek düşüneceğiz. İyi odaklanıp, bu işin sonunu getirmek için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Sakatlanarak oyundan çıkan Tomane'nin durumunun netleşmediğini vurgulayan Geylani, "İlk aldığım bilgilere göre önceki sakatlığının nüksettiği yönünde. Daha derin bir sakatlık olmadığı fakat ligin boyu kısaldığı için bundan sonra kullanabilip kullanamayacağımız anlamında 12 güne sonra daha net bilgi veririz." açıklamasında bulundu.


Yusuf Şimşek'ten maçın hakemlerine tepki


Aydeniz Et Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise maçın hakemlerine tepki gösterdi.

İki takımın da kazanmak için mücadele ettiğine dikkati çeken Şimşek, şunları kaydetti:

"Bence maçın skorunu hakemler tayin etti. Bizim ilk yarıda attığımız bir gol var. Bu nasıl ofsayt, bize açıklasın. Akşam evine gidince pozisyonu seyretsin. Bunu federasyon da seyretsin. Biz ilk defa konuşuyoruz hakemlerle ilgili. Bu konuda çok üzgünüz, emeklerimize yazık. Nasıl bu işten evine, çocuğuna ve sevdiklerine ekmek götürüyorsa biz de bu işten ekmek götürüyoruz. O yüzden biraz daha dikkatli olmalılar. Hele ki ligin sonu gelmiş artık, bazı takımlar şampiyonluğa, bazı takımlar düşmemeye oynuyor. Biraz daha hakemlerin temkinli olmaları lazım. Hele ki yan hakemin gözünün önünde olan pozisyonun ofsayt ile alakası yok. Söylenecek çok fazla şey yok. Hemen tesislerimize gidip İstanbulspor maçının hazırlıklarına başlayacağız."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesi çiftçiyi sevindirdiÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesi çiftçiy...

Bursa’da çıkan yangında tek katlı ev kullanılamaz hale geldiSonraki Haber

Bursa’da çıkan yangında tek katlı ev kul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News