QNB eFinans, 2020’nin de en iyi eFatura servis sağlayıcılarından biri oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
QNB eFinans, 2020’nin de en iyi eFatura servis sağlayıcılarından biri oldu
QNB eFinans Genel Müdürü Okay Yıldırım: ”İnovatif ürünlerin ve kaliteli hizmet üretmenin önemli olduğu bilinciyle hareket ediyoruz ve bu yaklaşımımızın dünyanın farklı yerlerinde bile fark edilerek ödüllendirilmesi bizlere büyük mutluluk verdi”

İSTANBUL (AA) QNB Finansbank'ın iştiraki olarak, ticareti ve bankacılığı dijitalleştirme, edönüşümü finansal hayata entegre etme hedefiyle çalışmalarına devam eden QNB eFinans, CIO Applications tarafından ikinci kez Avrupa'daki en iyi 10 efatura çözüm sağlayıcısından biri oldu.

QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre, QNB eFinans, ERP bağımsız altyapısı ile en büyük kurumsal firmalardan KOBİ'lere kadar yüksek hizmet kalitesi ve yenilikçi çözümler sunan bir fintech olarak, 2 yıl üst üste Avrupa'nın en iyi efatura çözüm sağlayıcılarından biri oldu.

Silikon Vadisi'nde yayınlanan ve alanında en önemli dergilerden biri olarak kabul edilen CIO Applications tarafından verilen bu ödüle Türkiye'den yalnızca QNB eFinans sahip.

Anlık çalışan, çoklu sistem ve kullanıcı altyapısıyla 68 binden fazla müşterisine hizmet veren QNB eFinans; efatura, edefter, earşiv, eirsaliye, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), eserbest meslek makbuzu (eSMM), emüstahsil makbuzu (eMM) gibi edönüşüm ürünleri ve bu ürünlere katma değerli ürün ve hizmetler sunuyor. Avrupa eFatura Hizmet Sağlayıcıları Birliği'nin (EESPA) ilk Türk üyesi de olan şirket, QNB Finansbank'la birlikte hayata geçirdiği "Dijital Köprü" platformuyla da KOBİ'lerin dijitalleşme sürecini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için KOBİ'lere inovatif çözümler sunuyor.


"Geldiğimiz noktada hedefimizi büyük ölçüde gerçekleştirdik"


Açıklamada görüşlerine yer verilen QNB eFinans Genel Müdürü Okay Yıldırım, şunları kaydetti:

"QNB eFinans olarak, biz, ticari ve finansal hayatta kullanılan dokümanları dijitalleştirerek firmalara daha hızlı, daha verimli ve daha doğru çözümlerle hizmet verme hedefiyle yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada bu hedefimizi büyük ölçüde gerçekleştirdik. 2013 yılından bu yana sektörde pek çok ilki hayata geçirdik. İnovatif yaklaşımımızla eticarette kapıda ödemeye yönelik çözümler hatta ürünlerimizle yine eticarette paketleme süreçlerini dahi etkileyen geliştirmeler ve iş birlikleri yaptık. Yakın zamanda QNB Finansbank ile başlattığımız Dijital Köprü projesi ile de KOBİ'lerin dijitalleşmesinde önemli bir rol oynuyoruz. ERP bağımsız altyapımız sayesinde isteyen her firmaya sıfır ek yazılım maliyetiyle, kolayca çalışabilecekleri sistemlerimiz ve uçtan uca uzaktan desteğimiz ile güvenlik seviyemizden ödün vermeden hizmet vermeye devam edeceğiz. İnovatif ürünlerin ve kaliteli hizmet üretmenin önemli olduğu bilinciyle hareket ediyoruz ve bu yaklaşımımızın dünyanın farklı yerlerinde bile fark edilerek ödüllendirilmesi bizlere büyük mutluluk verdi."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklareli’nden kısa kısaÖnceki Haber

Kırklareli’nden kısa kısa

Marmara Denizi’nde etkili olan lodos 2 gündür deniz ulaşımını aksatıyorSonraki Haber

Marmara Denizi’nde etkili olan lodos 2 g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News