Paraguay’ın Ankara Büyükelçisi Peralta’dan TRAKYAKA Yatırım Destek Ofisine ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Paraguay’ın Ankara Büyükelçisi Peralta’dan TRAKYAKA Yatırım Destek Ofisine ziyaret

KIRKLARELİ (AA) Paraguay'ın Ankara Büyükelçisi Ceferino Adrian Valdez Peralta, Kırklareli'ndeki Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Yatırım Destek Ofisini ziyaret etti.

Peralta ve beraberindeki ParaguayTürkiye Ticaret Konseyi Başkanı Rodrigo Samaniego ile Sağlık ve Spor Ateşesi Alexis İnvernizzi ziyarette TRAKYAKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji'den yatırım desteklerine ilişkin bilgi aldı.

Peralta, Türkiye ile Paraguay'ın çok iyi ilişkileri olduğunu, iki ülke hükümet yetkililerinin güzel bağlar kurduğunu söyledi.

Türkiye ile iş birliği halinde ticaret, sağlık, eğitim, turizm alanında çalışmalar yürütmeyi hedeflediklerini dile getiren Peralta, "Bizim ihtiyacımız olan şey özel sektörün desteği. Bu sebeple buradayız. Ekolojik turizm alanında da yatırımlarla ilgili çalışmalar yapmak istiyoruz. Tarım, tekstil, sağlık ve eğitim alanında da çalışmalar yürütmek istiyoruz." diye konuştu.

Samaniego da Türkiye tekstil ve turizm sektöründeki çalışmaların çok dikkat çekici olduğunu ifade etti.

İyi bir iş birliğiyle güzel çalışmalara imza atmak istediklerini belirten Samaniego, "ParaguayTürkiye Ticaret Konseyi olarak Trakya Kalkınma Ajansı ile çalışmak istiyoruz." dedi.

Emre Beji de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Peralta daha sonra Armağan köyüne gitti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Eğitim Bakanı Özer, Beyoğlu Mustafa Kandıralı Güzel Sanatlar Lisesi açılışında konuştu:Önceki Haber

Milli Eğitim Bakanı Özer, Beyoğlu Mustaf...

Trakya Üniversitesi yemekhanesinde haftada bir gün menü ”Balkan yemeklerine” ayrıldıSonraki Haber

Trakya Üniversitesi yemekhanesinde hafta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News