Lapseki’de gençlik konseri düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lapseki’de gençlik konseri düzenlendi

ÇANAKKALE (AA) Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Sakiler grubu konser verdi.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği konserin ardından izleyicilere hitap eden Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, bayram dolayısıyla düzenledikleri konsere katılanlara teşekkür etti.

Sakiler'in en güzel şarkılarını burada seslendirdiğini anlatan Yılmaz, "Siz değerli gençlerimiz için bu konserleri düzenledik. Sizler bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimizsiniz. Bütün çalışmalarımızı sizler için yapıyoruz. Lapseki'miz ve sizler en güzel organizasyonları hak ediyorsunuz. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Grup üyeleri de ilçe halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek, Lapseki'ye yeniden gelmek istediklerini belirtti.

Konserin sonunda Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, grup üyelerine çiçek takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocaeli ve İstanbul’da ”düşük fiyatlı konteyner” vaadiyle dolandırıcılıkla suçlanan 17 şüpheli yakalandıÖnceki Haber

Kocaeli ve İstanbul’da ”düşük fiyatlı ko...

AK Parti Edirne Milletvekili Aksal’dan Selimiye Meydanı’nın açılışına ilişkin açıklama:Sonraki Haber

AK Parti Edirne Milletvekili Aksal’dan S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News