ING Basketbol Süper Ligi playoff çeyrek finali

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ING Basketbol Süper Ligi playoff çeyrek finali
Fenerbahçe Beko: 93 Frutti Extra Bursaspor: 81 Sarılacivertliler, seriyi 21 kazanarak yarı finale kaldı

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik

Hakemler: Emin Moğulkoç, Kerem Baki, Ziya Özorhon

Fenerbahçe Beko: Henry 9, De Colo 9, Tarık Biberovic 13, Booker 7, Vesely 16, Melih Mahmutoğlu 10, Guduric 11, İsmet Akpınar 5, Metecan Birsen 11, Ahmet Düverioğlu 2

Frutti Extra Bursaspor: Needham 12, Onuralp Bitim 20, Andrews 8, Dudzinski 10, Hayes 9, Metin Türen 7, Ömer Utku Al, Holland 15

1. Periyot: 2124

Devre: 5046

3. Periyot: 7061


İSTANBUL (AA) ING Basketbol Süper Ligi playoff çeyrek final üçüncü maçında Fenerbahçe Beko, sahasında Frutti Extra Bursaspor'u 9381 yenerek seriyi 21 kazandı ve yarı finale yükseldi.

Maçın başlarında üç sayılık atışlarla etkili olan Frutti Extra Bursaspor, farkı bir ara 11 sayıya çıkardığı ilk periyodu 2421 üstün bitirdi.

Fenerbahçe Beko, 14. dakikada Melih Mahmutoğlu'nun üç sayılık isabetiyle 3028 öne geçti. Periyodun kalanında skor üstünlüğünü koruyan sarılacivertliler, Vesely'nin skorer performans sergilediği ilk devreyi 5046 önde kapattı.

Üçüncü periyoda iki takım da üst üste top kayıpları yaparak başladı. Bu çeyrekte iyi savunma yapan sarılacivertliler, 28. dakikada farkı 17 sayıya çıkardı: 6952. Periyodun sonlarında locada bulunan az sayıdaki Bursaspor taraftarıyla sarılacivertli taraftarlar arasında yaşanan gerginlik nedeniyle müsabaka bir süre durdu. Polisin araya girmesiyle ortamın yatışmasının ardından karşılaşma devam etti. Konuk takım taraftarları ise salondan çıkarıldı. Verilen aradan sonra Onuralp Bitim ile hücumda etkili olan Frutti Extra Bursaspor farkı indirse de final periyoduna Fenerbahçe Beko'nun 7061 üstünlüğüyle girildi.

Son çeyrekte skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe Beko, 9381 galip gelerek adını yarı finale yazdırdı.

Ev sahibi takımda Vesely, 16 sayı, 8 ribauntla galibiyette önemli rol oynadı. Konuk ekipte Onuralp Bitim'in 20 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

Sarılacivertliler, yarı finalde Darüşşafaka'nın rakibi oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trakya’da 19 Mayıs dolayısıyla fener alayları düzenlendiÖnceki Haber

Trakya’da 19 Mayıs dolayısıyla fener ala...

Kocaeli’de kontrolden çıkan kamyon şarampole devrildiSonraki Haber

Kocaeli’de kontrolden çıkan kamyon şaram...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News