Edirne Tarım ve Orman Müdürü Bayazıt, saman depolarında çıkan yangınlardan zarar gören üreticileri ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne Tarım ve Orman Müdürü Bayazıt, saman depolarında çıkan yangınlardan zarar gören üreticileri ziyaret etti

EDİRNE (AA) Edirne Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, Uzunköprü'ye bağlı Kadıköy ve Karayayla köylerinde çıkan saman yangınlarında depo, ekipman ve yemleri zarar gören üreticileri ziyaret etti.

Bayazıt, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Nazan Tükarslan ve Uzunköprü İlçe Müdürü Burak Esen ile yangın nedeniyle zarar olan alanlarda inceleme yaptı, üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bayazıt, son günlerde kentin farklı noktalarında depolanmış saman balyalarında yangınlar yaşandığını anımsattı.

Kadıköy ve Karayayla köylerinde samanların tutuşması sonucu ahır, depo, ekipman ve hayvan yemlerinin zarar gördüğünü aktaran Bayazıt, vatandaşların depolama yaparken gerekli önlemler alması gerektiğini kaydetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocaeli’den orman yangınları nedeniyle sahilleri kirlenen Bodrum’a deniz süpürgesi gönderildiÖnceki Haber

Kocaeli’den orman yangınları nedeniyle s...

Bursa İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Tokat’taki bilek güreşi şampiyonasından derecelerle döndüSonraki Haber

Bursa İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News