Bursa’da 50 çocuğa eğitim desteği sağlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursa’da 50 çocuğa eğitim desteği sağlandı

BURSA (AA) Avrupa Birliğinin finansal kaynak sağladığı, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ile Bursa Tarım ve Orman Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 50 çocuğa eğitim desteği verildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Sosyoekonomik Entegrasyonun Desteklenmesi ve Geçim Sağlama İmkanlarının Yaratılması Aracılığıyla Türkiye'de Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ile Ev Sahibi Toplulukların Dayanıklılığının Geliştirilmesi Projesi" yapılan eğitim desteğinden 07 yaş çocukların faydalandığı belirtildi.

Proje kapsamında erken çocukluk eğitimi materyallerinin dağıtımının yapıldığı törende, çocuklar ve ailelerinin yanı sıra İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül ile İl Müdür Yardımcısı Esra Uzun katılım sağladı.

Törende konuşma yapan Aygül, çocukların eğitimine destek olmak istediklerini belirterek, projenin hayırlı olmasını diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fosil toprağından geliştirilen ilaçla böcek ve parazite karşı doğal mücadeleÖnceki Haber

Fosil toprağından geliştirilen ilaçla bö...

Selimiye Camisi Meydanı düzenlenme çalışmaları kapsamında Mimar Sinan ve Fatih heykelleri kaldırıldıSonraki Haber

Selimiye Camisi Meydanı düzenlenme çalış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News