Bilecik’te kara saplanan cip, iş makinesiyle kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilecik’te kara saplanan cip, iş makinesiyle kurtarıldı

BİLECİK (AA) Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde yoldan çıkarak kara saplanan cip, İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.

İlçeye bağlı Karadede köyündeki hayvanlarına bakmak için Günyurdu kara yolunda seyreden Özbekistan uyruklu Babur Hasan idaresindeki yabancı plakalı cip, bölgede etkili olan tipi ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak kara saplandı.

Bölgede grup ve köy yollarını açma çalışması yapan İl Özel İdaresi ekipleri, kara saplanan aracı iş makinesi yardımıyla bulunduğu yerden kurtardı.

Sürücü Hasan, AA muhabirine, ekiplerin kısa sürede araçlarını bulunduğu yerden çıkardığını söyledi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle yolda ilerlemekte güçlük yaşadıklarını kaydeden Hasan, "Ekiplere çok teşekkür ediyoruz. Karadede köyünde hayvancılık yapıyoruz. İşçilerimizin yanına gidiyoruz. Ekiplere teşekkür ediyoruz." diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursa’da tır, yolcu otobüsüne çarptı, 2 kişi yaralandıÖnceki Haber

Bursa’da tır, yolcu otobüsüne çarptı, 2...

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden Mutur seçildiSonraki Haber

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News