Bilecik’te eski un fabrikasında çıkan yangın 3 saatte söndürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilecik’te eski un fabrikasında çıkan yangın 3 saatte söndürüldü

BİLECİK (AA) Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde eski un fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Demirköy köyünde merhum Namık Katırcıoğlu'nun Fransa'da yaşayan varislerine kalan ve yıllardır kullanılmayan binada sabaha karşı henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine Pazaryeri ve Bozüyük belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri ile jandarma görevlileri sevk edildi.

Kısa sürede fabrikayı saran alevleri çevresindeki ağaçlık alana sıçramadan yaklaşık 3 saatte kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı.

Jandarma, elektriklerinin kesik olduğu öğrenilen ve madde bağımlılarının kullandığı iddia edilen fabrikanın büyük bölümünün zarar gördüğü yangının çıkış nedenini araştırıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pınarhisar’da çöp taksi hizmete girdiÖnceki Haber

Pınarhisar’da çöp taksi hizmete girdi

Kırklareli’nden kısa kısaSonraki Haber

Kırklareli’nden kısa kısa

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News