Belediye Başkanı Gürkan, otomobil çarpması sonucu yaralanan kedi hakkında bilgi aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkanı Gürkan, otomobil çarpması sonucu yaralanan kedi hakkında bilgi aldı

EDİRNE (AA) Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, otomobilin çarpması sonucu çenesinden yaralanan sokak kedisi hakkında tedavi gördüğü kliniği ziyaret ederek bilgi aldı.

Edirne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Gürkan, bir otomobilin çarpması sonucunda çenesinde kırıklar olan ve Sokak Hayvanlarını Koruma Yaşatma Rehabiliyasyon ve Eğitim Derneği (SOHAYKO) tarafından veteriner kliniğine götürülen yaralı kediyi ameliyat edileceği kliniği ziyaret etti.

Gürkan, veteriner hekimden kedinin tedavisi hakkında bilgi aldı.

Tedavinin Edirne Belediyesince devralındığı anımsatılan açıklamada Belediye Başkanı Gürkan'ın da görüşlerine de yer verildi.

Gürkan, hem SOHAYKO hem de ilgilenen herkese çok teşekkür ettiğini belirterek, her zaman sokak hayvanlarının yanlarında olduklarını ifade etti.




  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmaraereğlisi’nde balıkçılar, şiddet rüzgar nedeniyle denize açılamadıÖnceki Haber

Marmaraereğlisi’nde balıkçılar, şiddet r...

Ayvalık’ta bisiklet sepetine ayağı sıkışan kediyi itfaiye kurtardıSonraki Haber

Ayvalık’ta bisiklet sepetine ayağı sıkış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News