Balıkesir’de ormanlık alanlarda çıkan 3 yangın kontrol altına alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir’de ormanlık alanlarda çıkan 3 yangın kontrol altına alındı

BALIKESİR (AA) Balıkesir'in Burhaniye ve Ayvalık ilçelerinde ormanlık alanlarda çıkan yangınlar sabaha karşı kontrol altına alındı.

Burhaniye'nin Pelitköy ve Karadere ile Ayvalık'ın Hacıbozlar kırsal mahalleleri yakınlarında 3 ayrı bölgede dün akşam yangın çıktı.

İhbar üzerine Edremit Orman İşletme Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bu alanlarda söndürme çalışması başlatıldı.

Çalışmalara, Burhaniye ve Gömeç ilçe belediyeleri iş makineleri, bir maden şirketi de kepçe, ekskavatör ve su tankeri ile destek verdi.

Kuvvetli rüzgarın etkili olduğu bölgelerde gece boyu süren yoğun çabalarla alevleri kontrol altına alan ekipler, soğutma çalışmasına başladı.

Kızılçam ve fıstık çamı ile bozuk makilik bölgedeki ağaçların zarar gördüğü yangınların etkili olduğu alanın büyüklüğünün tespitine yönelik çalışma da sürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bulgaristan’a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda 22 kilometrelik tır kuyruğuÖnceki Haber

Bulgaristan’a açılan Hamzabeyli Sınır Ka...

Bocce sporcusu iki kız kardeş, yeni madalyalar için form tutuyorSonraki Haber

Bocce sporcusu iki kız kardeş, yeni mada...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News