AA’nın ”Yılın Fotoğrafları” oylaması devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AA’nın ”Yılın Fotoğrafları” oylaması devam ediyor

EDİRNE (AA) Edirne'de milletvekilleri ve siyasi parti il başkanları, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, "haber kategorisinde" Emrah Yorulmaz'ın "TOGG'un ilk yolculuğu", "çevre yaşam" kategorisinde İsmail Kaplan'ın "alacakaranlık ritüeli" ve "spor" kategorisinde Gökhan Balcı'nın "pehlivanlık hayalleri" fotoğraflarını seçti.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu da "haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Hakkari'de festival havası", "çevre yaşam" kategorisinde Bestami Bodruk'un "bal festivali" ve "spor" kategorisinde Gökhan Balcı'nın "pehlivanlık hayalleri" fotoğraflarına oy verdi.

İYİ Parti Edine Miletvekili Orhan Çakırlar ise seçimini "haber" kategorisinde Kahraman Bekçili'nin "kömür karası gözyaşları", "çevre yaşam" kategorisinde Ali Rıza Akkır'ın "körfez ışıkları" ve "spor" kategorisinde Gökhan Balcı'nın "pehlivanlık hayalleri" fotoğraflarından yana kullandı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "haber" kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın TOGG'un ilk yolculuğu, "çevre yaşam" kategorisinde Pavel Pavlov'un "kırmışlar kalbini" ve "spor" kategorisinde Gökhan Balcı'nın "pehlivanlık hayalleri" fotoğraflarını seçti.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ise "haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in "görev tamam", "çevre yaşam" kategorisinde Pavel Pavlov'un "kırmışlar kalbini" ve "spor" kategorisinde Gökhan Balcı'nın "pehlivanlık hayalleri" fotoğraflarına oy verdi.

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü de oyunu "haber" kategorisinde Alejandro Martinez'in "geride kalan", "çevre yaşam" kategorisinde Orhan Çiçek'in "yangın müdahalesi" ve "spor" kategorisinde Gökhan Balcı'nın "pehlivanlık hayalleri", fotoğraflarına verdi.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Sinan Tekin de oyunu "haber" kategorisinde Valeria Ferraro'nun "hayata tutunanlar", "çevre yaşam" kategorisinde Özge Elif Kızıl'ın "kutupsuz ayı" ve "spor" kategorisinde Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "şükür secdesi" fotoğraflarından yana kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklareli’nde asayiş uygulamasında yakalanan şüpheli tutuklandıÖnceki Haber

Kırklareli’nde asayiş uygulamasında yaka...

Çanakkale’de fuhuş operasyonunda yabancı uyruklu 5 kişi gözaltına alındıSonraki Haber

Çanakkale’de fuhuş operasyonunda yabancı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Google News