Keşan’da 11 mahalleye 11 semt sahası yapılacak
GÜNDEMEDİRNE (AA) Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, ilçedeki 11 mahalleye 11 semt sahası yapımı için protokol imzalandığını bildirdi.
Helvacıoğlu, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için çalışmalar yaptıklarını ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ilçe ziyaretinde söz verdiği "11 Mahalleye 11 Semt Sahası" projesi için imzaların atıldığını belirtti.
Helvacıoğlu, Keşan'ın spor ile anılan şehir olması için çalıştıklarını dile getirdi.
İlçedeki spor tesislerinin artırılması için çalışmaları sürdüreceklerini aktaran Helvacıoğlu, şunları kaydetti:
"Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Keşan’ımızı ziyaretinde söz verdiği 11 Mahalle’ye 11 Semt Sahası için imzalarımızı attık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'mızın finansmanı ile yapılacak semt sahalarımız için desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımız Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e, AK Parti Edirne Milletvekili ve TBMM KEFEK Başkanı Dr. Fatma Aksal’a, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’ya ve AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç’a teşekkür ederiz."
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.