Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Duran, çocuklar ve yaşlılarla bayramlaştı
GÜNDEMSAKARYA (AA) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, Sakarya'da sevgi evlerindeki çocuklar ile huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.
Bayramlaşma programı için Sakarya'ya gelen Duran, Arifiye Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocuklarla bir araya geldi. Burada yakından ilgilendiği çocuklara hediyeler veren Duran'a, Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor eşlik etti.
Duran, daha sonra Hendek ilçesindeki Melek Nişancı Huzurevi'ni ziyaret etti. Çiçek verdiği yaşlıların bayramını kutlayan Duran, onlarla sohbet etti, bocce oynadı.
Ziyarette, besteleri bulunan bir huzurevi sakini, "Şiir Gözler" isimli kitabını Duran'a takdim etti.
Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zor da ziyarette yer aldı.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.