Yalovalılar dünya bisiklet gününde pedal çevirdi
GÜNDEM
YALOVA (AA) Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla Yalova Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Doğu Sahil Bandında etkinlik düzenlendiği bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamada, etkinliğe katılan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Yusuf Ziya Şener, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı belirtildi.
Açıklamada, etkinlik sonrası konuşan Belediye Başkan Vekili Tutuk'un ifadelerine yer verildi. Tutuk, Dünya Bisiklet Günü’nde bisiklet severlerle bir arada oldukları için mutlu olduklarını ifade etti.
Yaptıkları düzenleme sonrası Doğu Sahil Bandı'nda ilk etkinliği yaptıklarını aktaran Tutuk, şunları kaydetti:
"Yapmış olduğumuz yatırımların vatandaşlarımızca memnuniyetle kullanılması bizlerin çalışma azmini daha da arttırıyor. Vatandaşlarımızın Doğu Sahil Bandı için dile getirdikleri yorumlar bizleri oldukça onure etti. Çalışma aşkımız şehrimiz için, gençlerimiz için, Yalova'ya gönüllü herkes için devam edecek. Bisiklet organizasyonunda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu gibi organizasyonları tekrarlamak ve gençlerimize sporu aşılamak adına etkinliklerimiz artarak devam edecek. Gençler bizi takipte kalsın."
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.