Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü taşındı
GÜNDEM
TEKİRDAĞ (AA) Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, eski Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) binasına taşındı.
İl Müdürü Ülkü Uslu, yaptığı açıklamada, müdürlüğün Orta Cami Mahallesi Muratlı Caddesi'nde eski TESKİ binasında hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.
Uslu, yeni hizmet binasına taşınma işlemlerinin bittiğini ifade ederek, "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bünyesinde hizmet veren Süleymanpaşa Sosyal Hizmet Merkezi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlükleri ile birlikte taşındı. Vatandaşlarımıza yine aynı şekilde buradan güzel hizmet sunmaya devam edeceğiz." dedi.
İlginizi Çekebilir
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.
Basketbol Türkiye Üçüncüleri Sakarya’ dan
Okul sporları tarafından düzenlenen “Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası”nın üçüncüleri Sakarya’ dan.