Medikal maske ile tasarlanan gelinlik Boyner’de sergileniyor
GÜNDEMBugün sergilenmeye başlayan gelinlik, 21 Ağustos’a kadar Boyner Metropol AVM’de görülebilecek
İSTANBUL (AA) İyiliği yaymayı odağına alan Boyner, moda tasarım öğretmeni Şerife Timurlenk tarafından medikal maskelerle tasarlanan gelinlik aracılığıyla tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgının öğrettiklerini hatırlatıyor ve sağlık bilimi öğrencilerinin eğitimine destek oluyor.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Boyner, Kırıkkale’de yaşayan Moda Tasarım Öğretmeni Şerife Timurlenk tarafından üretim hatası olan maskelerle tasarlanan gelinlikle yeni bir iyilik hareketi başlattı.
Üretim hatası olan maskeleri atmak yerine gelinlik tasarlayarak toplumsal bir konuya dikkati çekmek isteyen Şerife Timurlenk, gelinlik tasarımında kullandığı diğer malzemeleri de kullanım değerini yitirmiş atıklardan seçti. Şerife Timurlenk’in 500 medikal maske kullanarak tasarladığı gelinlik, 1721 Ağustos tarihleri arasında Boyner Metropol AVM’de sergilenecek.
Timurlenk tarafından tasarlanan gelinliği sergileyerek salgının insanlara öğrettiklerini hatırlatan Boyner, aynı zamanda Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla sağlık bilimi öğrencilerinin eğitimine destek oluyor ve müşterilerini iyiliği çoğaltmaya davet ediyor. İpliklerden iç astarına kadar atık ve ileri dönüştürülmüş malzemelerle hazırlanan gelinlik, 21 Ağustos Pazar gününe kadar Boyner Metropol AVM’de ziyaretçilerini bekliyor.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.