KocaelisporManisa FK maçının ardından
GÜNDEMKocaelispor Yardımcı Antrenörü Fırat Gül: ”Paylaşım hatası yaptık ve geriye düştük ama oyuncularımızın gösterdiği gayret ve maça başladığımız gibi devam etmemiz bize skoru getirdi” Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay: ”Üzgünüm açıkçası çünkü bu maçı kazansaydık playoff açısından değerli bir 3 puan olacaktı”
KOCAELİ (AA) Spor Toto 1. Lig 34. haftasında sahasında Manisa FK'yi 21 yenen Kocaelispor'un yardımcı antrenörü Fırat Gül, maça başladıkları gibi oyunu sürdürmelerinin kendilerine skoru getirdiğini bildirdi.
Gül, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça çok iyi hazırlanmaları gerektiğini bildiklerini, rakiplerinin ligin ciddi yeteneklerine sahip takımlarından biri olduğunu söyledi.
Hem hücumda hem savunmada doğru planla çıkmanın karşılaşmanın sonucunu belirleyeceğini bildiklerini ifade eden Gül, "Oyuncularımızın plana sadık kalması bizim için önemliydi. Maça aslında istediğimiz gibi başladık ama duran topta ufak bir paylaşım hatası yaptık. Duran top da savunma pozisyonlarıyla ilgili çok fazla çalışma fırsatımız olmadı. Paylaşım hatası yaptık ve geriye düştük ama oyuncularımızın gösterdiği gayret ve maça başladığımız gibi devam etmemiz bize skoru getirdi. Devreyi kapatırken gol atıp öne geçmek bizim için çok önemliydi. Bu gol soyunma odasının havasını değiştirdi." diye konuştu.
Gül, taraftarın maç öncesi ve sonrası kendilerini çok iyi desteklediğini dile getirerek, taraftarın rakibi baskı altına almak için yeterli seviyede destek verdiğini kaydetti.
Manisa FK cephesi
Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay da değerli bir maça çıktıklarını söyledi.
Ligde her takımın her puana ihtiyacı olduğunu ifade eden Altay, "Özellikle de ihtiyacı olanların da kazanmaya başladığı haftalara girdik. Kocaelispor da bireysel oyuncu kalitesi kuvvetli, aynı zamanda da hoca değişikliğiyle hava yakalamış aynı zamanda da stadı ve atmosferiyle sert bir deplasman. Bunun da farkındaydık. Bu bilinçle sahaya çıktık." ifadesini kullandı.
Altay, skor olarak geriye düştükten sonra gerekli riskleri alıp oyunu rakip sahaya yıktıklarını aktararak, "23 pozisyon da bulduk. Oyunun çok durması, hakemin buna izin vermesi oyun ritmini tutturamadığımız için oyun üstünlüğünü geçiremedik. Kaybettik, üzgünüm açıkçası çünkü bu maçı kazansaydık playoff açısından değerli bir 3 puan olacaktı. Önümüzdeki rakiplerimizin kaybetmesiyle bizim açımızdan iyi sonuçlar olacağını düşüyorduk. Futbol böyle bir şey. Kazanan haklıdır. Ligi en iyi şekilde, en iyi sıralamada bitirmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.