Kocaeli’de yangın merdiveninden düşerek ölen lise öğrencisinin cenazesi defnedildi
GÜNDEM
KOCAELİ (AA) Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yangın merdiveninden düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki kız çocuğunun cenazesi toprağa verildi.
Yenikent Mahallesi 2424 Sokak'ta, dün akşam oturdukları evin yangın merdivenlerine çantasının takılması sonucu 6. kattan düşen Burcu Tali (17), ambulansla özel hastaneye kaldırıldı.
Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi 12. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Tali, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Tali'nin cenazesi, Gebze Adli Tıp Şube Müdürlüğü Otopsi Merkezi'nden yakınları tarafından alınarak, Yenikent Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi.
Helallik alınmasının ardından Mutlukent Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde baba Erdoğan Tali, taziyeleri kabul etti.
Burcu Tali'nin cenazesi, kılınan namazın ardından Gebze Pelitli Mezarlığı'nda toprağa verildi.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.