Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Ampute Futbol Milli Takımı’na otobüs
GÜNDEMKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: Analarının ak sütü kadar helaldir. Bundan sonraki programlarında da katkı sağlayacağına inanıyorum. Yolları açık olsun” Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak: ”Kamplarda bu aracı kullandığımızda bize dünya kupası için de ayrı bir motivasyon olacak”
KOCAELİ (AA) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ampute Futbol Milli Takımı'na otobüs tahsis edildi.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 41 AJC 784 plakalı 2021 model ve 29+1 yolcu kapasiteli otobüsün Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu'na teslimi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi.
Büyükakın, törende yaptığı konuşmada, Ampute Futbol Milli Takımı başarılarının her zaman gurur kaynağı olduğunu kaydetti.
Milli Takımın daha önce Gebze Sporcu Merkezi’nin açılışına katıldığını hatırlatan Büyükakın, "Orada sohbet ederken Ampute Futbol Milli Takımı'nın bir araç ihtiyacı olduğu konusu gündeme geldi. Biz de 'Emir telakki ederiz.' dedik. Onların bu başarılarına, ilkleri bizlere yaşatmasına biz de ilklerle karşılık verelim istedik." ifadelerini kullandı.
Büyükakın, başarılarıyla ölçülemez mütevazı bir hediye verdiklerini dile getirerek, "Analarının ak sütü kadar helaldir. Bundan sonraki programlarında da katkı sağlayacağına inanıyorum. Yolları açık olsun. İnşallah bize en yakın zamanda dünya kupasını da getirecekler diye umut ediyoruz." ifadelerini kullandı.
"Dünya kupası için ayrı bir motivasyon olacak"
Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen ise kadirşinaslığından ve yaptığı büyüklükten dolayı Büyükakın'a müteşekkir olduklarını ifade etti.
Büyükakın'ın hem spora hem sporculara çok büyük ev sahipliği yaptığını, çok büyük imkanlar sunduğunu vurgulayan Ergezen, "Bize dünya şampiyonluğuna giderken yol arkadaşlığı yaptığı için teşekkür ederiz. Buradan tüm Türkiye'ye dünya kupasını getireceğimizin sözünü vermiş olalım." şeklinde konuştu.
Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak da Gebze'deki açılış töreninde kendilerine verdiği otobüs sözünü yerine getiren Büyükakın'a teşekkür ederek, "Kamplarda bu aracı kullandığımızda bize dünya kupası için de ayrı bir motivasyon olacak." ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, otobüsün anahtarını teknik direktör Osman Çakmak'a takdim etti.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.