Kırklareli’nden kısa kısa
GÜNDEM
KIRKLARELİ (AA) Pınarhisar Belediyesi ile Hakİş sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
İmza törenine, Belediye Başkanı İhsan Talay ile sendika başkanı Aykut Aktemur ve kurum temsilcisi Cemal Sezen katıldı.
Talay, konuşmasında, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Belediye işçilerinin özveri ve titizlikle görevini yerine getirdiğini ifade eden Talay, vatandaşlara hizmet götürmede işçilerin önemli rol oynadığını kaydetti.
Talay, "İşçilerimize, ilçemize hizmet yolundaki çalışmalarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmesi işçilerimize, yetkili sendika Hakİş'e ve belediyemize hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.
Altyapı çalışması
Pınarhisar'da altyapı çalışmaları devam ediyor.
Belediye ekipleri, Avren yolu mevkisinde yağmursuyu tahliye hatlarını yeniliyor.
Çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçede önceki senelerde hava muhalefetleri dolayısıyla sel ve taşkınların büyük zararlar verdiğini kaydetti.
Taşkınların önüne geçebilmek amacıyla yağmur suyu hatlarını yenilediklerini ifade eden Talay, daha büyük kolektör beton boruları monte ettiklerini söyledi.
İlk iki etaplık çalışmanın tamamlandığını aktaran Talay, "Kısa süre içerisinde üçüncü etabı başlayacak yağmur suyu hattımızı 600'lük borular ile yenileyerek başlıyoruz. Böylece ilçemizde yağmur sularından oluşan sel ve baskınların önüne geçeceğiz." dedi.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.