Hayırsever iş adamından uzaktan eğitime destek
GÜNDEM
TEKİRDAĞ (AA) Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde hayırsever iş adamı, ihtiyaç sahibi öğrencilere bilgisayar hediye etti.
İş adamı Mustafa Günay, 6 öğrenciye tablet bilgisayar aldı.
Günay, gazetecilere yaptığı açıklamada, koronavirüs nedeniyle yaşanan zorlu süreçte, çocukların eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek olmak istediğini belirtti.
Vatana, millete faydalı öğrenciler yetişmesini sağlamak için, ihtiyacı olan öğrencilere destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Günay, "Tüm iş insanlarının ve maddi durumu iyi olan halkımızın bu zorlu süreçte uzaktan eğitim faaliyetlerine erişimde sorun yaşayan öğrencilerimize yardımcı olmaya çağırıyorum." dedi.
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Okul Müdürü Hasan Kuzu'da okulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği destekten dolayı öğrenciler adına Günay'a teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.