Edirne’de Kovid19 tedbirlerine uymayanlara 155 bin 700 lira para cezası uygulandı
GÜNDEM
EDİRNE (AA) Edirne'de ekim ayında yeni tip koronavirüs (Kovid19) tedbirlerine uymayan 128 kişiye toplam 155 bin 700 lira para cezası verildi.
Edirne Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk alanı içerisinde denetimler gerçekleştirdi.
Denetimlerde maske takmayan 110 kişiye 99 bin lira, sosyal mesafe kuralına uymayan 16 kişiye 50 bin 400 lira ve karantinayı ihlal eden 2 kişiye de 6 bin 300 lira para cezası uygulandı.
Ayrıca karantina kurallarına uymayan 2 kişi hakkında adli işlem yapılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.