Edirne Roman Dernekleri Federasyonundan Erman Toroğlu hakkında suç duyurusu
GÜNDEM
EDİRNE (AA) Edirne Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Erdem Güyümgüler, futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu hakkında katıldığı televizyon programındaki sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
Erdem Güyümgüler ve beraberindekiler, Edirne Adliyesine giderek savcılığa Toroğlu hakkındaki şikayet dilekçesini sundu.
Güyümgüler, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Toroğlu'nun sözlerini kınadıklarını belirtti.
Romanların Türk toplumunun asli unsuru olduğunu belirten Güyümgüler, "Romanlar, ezanın dinmemesi, vatanın bölünmemesi için her zaman canını verir. Böyle vatanını seven, vergisini veren ve çalışan bir toplumu ayrıştırmak ve ötekileştirmekten dolayı Toroğlu'nu kınıyoruz." diye konuştu.
Güyümgüler, Romanların tüm haklarını koruyacaklarını sözlerine ekledi.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.