ETSO’da Mustafa Emre Alp yeniden meclis başkanlığına seçildi
GÜNDEM
EDİRNE (AA) Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) yapılan meclis başkanlığı seçimlerini Mustafa Emre Alp kazandı.
ETSO toplantı salonundaki seçimlere mavi listeyle Sabiha Bulut, beyaz listeyle Mehmet Eren ve sarı listeyle Alp katıldı.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, oy kullanma işleminden önce yaptığı açıklamada, yoğun bir seçim sürecinden geçtiklerini belirtti.
Seçim öncesindeki stres ve gerginliklerin geçmişte kaldığını söyleyen Irmak, "Bugün yeni bir gün, yeni bir sayfa açıyoruz. Hayırlısıyla biraz sonra hep birlikte meclis başkanımızı, başkan yardımcılarını ve katip üyelerimizi de uygun gördüğünüz arkadaşlar arasından seçim yapacağız. Herkese hayırlı görevler yapmayı nasip etsin Rabbim. Herkesi saygıyla selamlıyor ve seçim sürecine geçmek istiyorum." dedi.
Meclis üyelerinin oy kullanmasının ardından Alp ve Bulut 17'şer oy, Eren 7 oy aldı.
Eşit oy alan iki başkan adayı arasında kura çekimi gerçekleştirildi.
Kurada "başkan" yazılı kağıdı çeken Alp, yeniden meclis başkanlığı görevine seçildi.
Alp, gazetecilere yaptığı açıklamada, Edirne'nin ve ETSO'nun geleceği için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Meclis başkanlığı seçiminin ardından, meclis başkan yardımcılığı, katip üye ile meslek komite başkan ve yardımcısı seçimleri de yapıldı.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.