Denize düşen balıkçı boğuldu
GÜNDEM
ÇANAKKALE (AA) Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde dün gece yarısı denize düşen balıkçı boğuldu.
Lapseki’de uzun yıllardır balıkçılık yapan 63 yaşındaki Mehmet Taşöz dün gece yarısı Kökez mevkisinde ağ bırakmak isterken henüz belirlenemeyen nedenle denize düştü.
Arkadaşlarının Taşöz’ü görememesi üzerine durum Sahil Güvenlik ekiplerine bildirildi.
Sabah teknenin bulunduğu alana gelen ekipler, yaptıkları aramada Taşöz’ün cesedine ulaştı.
Lapseki Devlet Hastanesi morguna götürülen ceset daha sonra Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.