Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, partisinin Vize ilçe kongresine katıldı
GÜNDEM
KIRKLARELİ (AA) Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Demokrasilerde iktidarla beraber vazgeçilmezi muhalefettir, muhalefeti öldürürseniz kendi oksijeninizi de yok etmiş olursunuz." dedi.
Uysal, Vize Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen partisinin Vize ilçe kongresinde, yaptığı konuşmada Türkiye'nin kendi meselelerini çözebilmekte yetersiz kaldığını savundu.
Konuşması sırasında sık sık öksürmesi nedeniyle zorlanan Uysal'a partilileri alkış yaparak "Nazar Başkanım nazar..." diye seslenerek destek verdi.
Her zaman milletten güç ve yetki arayan bir parti olduklarını ifade eden Uysal, bunun için Anadolu'nun her yerini karış karış gezdiklerini dile getirdi. Uysal, iktidarın politikalarını eleştirdi. Kendilerinin yeminli bir muhalefet anlayışı içerisinde olmadıklarını vurgulayan Uysal, "Demokrasilerde iktidarla beraber vazgeçilmezi muhalefettir, muhalefeti öldürürseniz kendi oksijeninizi de yok etmiş olursunuz." değerlendirmesinde bulundu.
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da demokratların her zaman ayakta olduklarını belirterek ilk seçimlere mührü demokratların vuracağını kaydetti.
Konuşmaların ardından tek liste ile yapılan seçimde Engin Çakan yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
Uysal ve beraberindekiler daha sonra Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp'ı ziyaret etti.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.