Bıçaklı saldırıya uğrayan taksi şoförü için meslektaşları kontak kapattı
GÜNDEM
İSTANBUL (AA) Bağcılar'da bıçaklı saldırıya uğrayan taksi şoförü ağır yaralandı.
Dün akşam saatlerinde Recep Acar'ın kullandığı 34 THT 70 plakalı taksiye binen bir kişi Yüzyıl Köprüsü'nde inmek istedi.
Şoför Recep Acar'dan bir tane fazla taksi fişi istediği iddia edilen kişi, isteğinin geri çevrilmesi üzerine Acar'ı boğazından ve başından yaraladı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine emniyet ve sağlık görevlileri sevk edildi.
Acar, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Olayın ardından meslektaşları, Recep Acar'ın tedavi gördüğü Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanarak kontak kapattı.
Burada taksi şoförleri adına açıklama yapan Birleşik Taksi Şoförleri Dernek Başkanı Hüseyin Duman, Acar'ın müşterisi tarafından falçatayla saldırıya uğradığını, boğazından ve başından yaralandığını söyledi.
Duman, "Şu anda hayati tehlikesi devam ediyor. Yıllardan beri önce can güvenliğimiz dedim. Hatta bunun için on bin tane ıslak imza topladık. Yok panik butonuydu, yok bilmem neydi. Bizim kabinli aracımızı yapsınlar, bizim müşteriyle irtibatımızı kessinler." dedi.
Recep Acar'ın hastanedeki tedavisi devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.