Bayram coşkusunu gökyüzünde Türk bayrağı açarak yaşadı
GÜNDEM
SAKARYA (AA) Sakarya'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında paramotorla havalanan bir paraşütçü, Türk bayrağı açarak uçuş gerçekleştirdi.
İzinleri alarak hazırlıklarını yapan Sakarya Sportif Havacılık Kulübü eğitmeni Abdullah Yıldız, yamaç paraşütü tutkunları için adeta cazibe merkezi haline gelen Kırantepe'den paramotorla havalanarak bir süre Sakarya semalarında uçtu.
Paramotoruna bağlı Türk bayrağını açan Yıldız, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.
Gösteriyi evlerinden ilgiyle izleyen vatandaşlar, bu anları cep telefonlarına kaydetti.
"Türk bayrağını dalgalandırmanın gururunu yaşayacağız"
Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak amacıyla Türk bayrağıyla uçuş yaptığını, Fenomen Hava Sporları Kulübü olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.
Yaklaşık 2 saat boyunca Sakarya semalarında şanlı Türk bayrağını dalgalandırmanın gururunu yaşadığını dile getiren Yıldız, "Gençlik ve Spor Bakanlığından özel izin aldık. Kutlamayı yapmamıza destek olan yetkililere teşekkür ediyoruz." dedi.
Yıldız, geçirdikleri bu zor dönemde uçuş faaliyetlerini kısıtladıklarını aktararak, "Tabii ki kısıtlı da olsa zaman zaman vakit bulup uçuşlar yapıyoruz. Sürecin en hızlı bir şekilde geçmesini diliyoruz. Kaldığımız yerden devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.