Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’tan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret
GÜNDEM
BALIKESİR (AA) Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir'den çalışmalarla ilgili bilgiler alan Şıldak, Kovid19 vaka sayılarında artışın yaşandığı belirtti.
Kovid19 tedbirlerinin Balıkesirliler tarafından eksiksiz uygulanmasını isteyen Şıldak, son dönemde vaka sayılarının endişe verici boyutta arttığını dile getirdi.
"Sosyal medya ile basını ayırmak gerek"
Vali Hasan Şıldak, basının önemine dikkati çekerek, şöyle konuştu:
"Mesleğin hakkını veren, gerçek gazetecilik yapan, kamunun menfaatlerini gözeten bir gözle yaklaşan, aynı zamanda ahlaki, etik değerleri muhafaza eden bir yaklaşık çok önemli. Basın çünkü toplumun gözü kulağı oluyor. Artık bilgilerin tamamı basın yoluyla insanlara ulaşıyor. Tabi sosyal medya ile basını da karıştırmamak lazım. Sosyal medya ile ilgili son bir düzenleme de yapıldı ama bu beklentileri aslında ne kadar karşıladığını sizler daha iyi biliyorsunuz. Oradaki pervasız kullanımlar, bilinçsiz kullanımlar basın gibi algılanıyor."
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.