Bağcılar Belediyesi Hayır Çarşısı, 3 bin 358 aileye giysi ve ayakkabı yardımı yaptı
GÜNDEM
İSTANBUL (AA) Bağcılar Belediyesi Hayır Çarşısı'ndan, bu yılın 7 ayında 3 bin 358 aileye, 24 bin 100 adet ayakkabı ve giysi yardımı yapıldı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bağcılar'da yaşayan maddi durumu kötü ailelerin yazlık ve kışlık ihtiyaçları yılda iki kez Bağcılar Belediyesi Hayır Çarşısı tarafından karşılanıyor.
Çarşıdaki ürünlerin tamamı yeni ve hepsi de hayırseverler tarafından bağışlanıyor. Maddi imkanı olmayan aileler, Bağcılar Belediyesinden aldıkları belgeyle bu imkandan yararlanıyor.
Hayır Çarşısı'nda kişi başına verilen 100 puanla alışveriş yapan vatandaşlar erkek, kadın ve çocuk giysileri ile sünnet kıyafetleri ve ayakkabı çeşitlerden dilediğine sahip oluyor.
Yılın her dönemi yoğun ilgi gören çarşıdan, 2021 yılının 7 ayında 3 bin 358 aile yararlandı. Dağıtılan 24 bin 100 ürün arasından en çok çorap, pantolon ve kazak gibi ürünler tercih edildi.
Ayrıca, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi çocuklara sünnet kıyafeti de veriliyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "veren el" ile "alan el" arasında gönül köprüsü kurduklarını, Hayır Çarşısı'nın hem ihtiyaçların karşılanmasına hem de toplumsal dayanışmaya vesile olduğunu belirtti.
2007 yılında açılan Hayır Çarşısı, haftanın 5 günü 08.30 ile 17.00 saatleri arası hizmet veriyor.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.