7. Uluslararası Edirne Maratonu, yarın yapılacak
GÜNDEM
EDİRNE (AA) Edirne'de, yarın düzenlenecek 7. Uluslararası Edirne Maratonu'nda bin 22 atlet koşacak.
Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği organizasyonuyla gerçekleşecek maraton öncesi atletlere, başlangıç ve bitiş noktası olan Karaağaç'taki Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sporcu kitleri dağıtıldı.
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Yasin Taş, gazetecilere yaptığı açıklamada, federasyon olarak maratona tam destek verdiklerini söyledi.
Edirne'nin önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptığını belirten Taş, "Federasyon olarak Edirne Maratonu'nun bilinirliğini daha da artırmak ve uluslararası hale getirmek istiyoruz. Bu anlamda potansiyeli çok yüksek bir şehir. Balkan ülkelerine çok yakın. Edirne Maratonu'nun sınırları aşan bir maraton olma özelliği var. Önümüzdeki dönemde bu etkinliği iki ya da üç ülkenin birlikte yaptığı bir konuma getireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Önder Akdağ da maraton için tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.
Sporculara başarı dileyen Akdağ, "2022 Edirne Yılı'na ithafen maratonda bin 22 atlet koşacak. Ülkemiz ve şehrimiz için güzel bir organizasyon olacak." diye konuştu.
Maraton, yarın sabah 09.00'da start alacak.
İlginizi Çekebilir
Burdur Ev Taşıma Fiyatları – Gelsin Nakliyat ile Güvenli, Ekonomik ve Profesyonel Hizmet
Ev taşıma denilince akla ilk gelsin nakliyat gelir. Çünkü yeni bir eve taşınmak heyecan verici bir süreçtir ancak bu süreçte güvenilir bir nakliyat firmasıyla çalışmak, taşınmanın stresini en aza indirmenin en önemli yoludur. Gelsin Nakliyat, Burdur ev taşıma hizmetlerinde yıllardır sağladığı güven ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarken, hem fiyatlandırmada şeffaflık hem de paketlemede profesyonellik sunarak beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
Dr. Faruk Gülek ile ''SAĞLIKLI BESLEN MUTLU OL''
Sakarya’ da Dilimizin Zenginlikleri Şöleni
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hazırlanan çalışmaların sergilendiği il şöleni büyük ilgi gördü.
ERASMUS + YETİŞKİN EĞİTİM AKREDİTASYONU TAMAMLANDI
Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü “ERASMUS+ Yetişkin Eğitim Akreditasyonu” kapsamında yürütülen yetişkin öğrenciler için grup hareketliliği ve işbaşı izleme hareketliliğinin Çekya, İtalya, Macaristan ve Almanya ayağı başarıyla tamamlandı.